Traduir amb Google:  
Fundació Barcelona Comerç
Estàs a  |  Fundació Barcelona Comerç  |  Detall noticia

Fundació Barcelona Comerç

Actualitat

L'Indicador de Comerç de Barcelona
30.03.2009
L'Indicador de Comerç de Barcelona

El comerç de Barcelona és una font de riquesa per a la ciutat. L’economia barcelonina té en la despesa de consum de les famílies un dels seus impulsors més important i en el comerç una de les principals activitats que l’estructuren. És per això que des de la Fundació Barcelona Comerç, l’entitat que agrupa els 16 eixos comercials de la ciutat amb més de 7.000 comerços associats, creiem de vital importància conèixer de forma regular i contrastada les dades reals, i no estimatives, relacionades amb aquesta activitat.

Amb aquest objectiu i amb col•laboració amb ESADE Business School, i el suport de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació Barcelona Comerç crea l’Indicador del Comerç, el primer pannel d’anàlisi econòmic periòdic del comerç de Barcelona.

El projecte planteja com objectiu l’anàlisi econòmic periòdic del comerç de la ciutat de Barcelona, en tres vessants fonamentals: realitat, percepció i tendències. L’Indicador del Comerç de Barcelona es realitzarà trimestralment mitjançant un pannel a un grup de comerciants barcelonins.

L'Indicador Comerç Barcelona es presentarà el proper 14 d'octubre en l'acte de signatura que tindrà lloc al Saló d'actes d' ESADE, presidida pel Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Disseny: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contacte  |  RSS
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat