Traduir amb Google:  
Fundació Barcelona Comerç
Estàs a  |  Fundació Barcelona Comerç  |  Detall noticia

Fundació Barcelona Comerç

Actualitat

31.10.2013
lliurats els premis "Barcellona, la millor botiga del món 2013

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidir, el passat 24 d’octubre, l’acte de lliurament dels premis "Barcelona, la millor botiga del món", celebrat a l’Auditori del Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

Davant més de vuit-cents representants del món del comerç de Barcelona, l’alcalde va felicitar els guardonats i els va agraïr la seva capacitat de superació en temps difícils.

L’alcalde va recordar la figura de l’Albert González, i va valorar molt positivament la creació d’uns premis que portin el seu nom.
La setzena edició d’aquests premis han presentat diverses novetats.

D’una banda, el premi Albert González a la tasca de contribució i coneixement del comerç de la ciutat en reconeixement a la tasca del desaparegut Albert González, que, durant més de quinze anys al capdavant de la Direcció de Comerç i Consum, va mostrar el seu compromís ferm amb el comerç de la ciutat. Ell va ser un dels grans impulsors d’aquests premis, que considerava com el gran homenatge a un sector clau per al desenvolupament econòmic de la ciutat.

D’altra banda, i per primera vegada, els guardons ofereixen dues noves categories en l’àmbit del comerç sostenible i el comerç cultural de proximitat. Aquestes modalitats, que reconeixen l’esforç del sector per innovar i adaptar-se als reptes que planteja el moment actual, s’emmarquen dins el nou Pla d’impuls i suport al comerç de Barcelona.

Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Disseny: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contacte  |  RSS
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat