Traduir amb Google:  
Fundació Barcelona Comerç
Estàs a  |  Fundació Barcelona Comerç  |  Detall noticia

Fundació Barcelona Comerç

Actualitat

08.02.2017
Barcelona Shopping & Shooting

"Barcelona Shopping&Shooting"

"Barcelona Shopping&Shooting" és el concurs de curtmetratges de la Fundació Barcelona Comerç i els seus Eixos Comercials que té com a objectiu fomentar la creació cultural audiovisual a Barcelona, apropant el món del comerç al món del cinema. En la passada edició, el tema comú per a tots els treballs presentats, 20 curtmetratges, ha estat la solidaritat, una qüestió, sempre, de vital importància i molt més en moments com els que estem vivint aquests darrers anys.

Barcelona Shooping&Shooting és un concurs exprés, en el que els equips tenen només cinc dies per rodar i produir el seu treball que han de tenir com a temàtica principal la marcada per l'organització, aquest any, la solidaritat. El mateix dia que comencen el rodatge, a cada equip se'ls assigna una paraula, diferent en cada cas, que han d'incorporar a les seves històries, les quals, obligatòriament han de tenir com un dels seus escenaris, un comerç de proximitat dels Eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comerç. En aquesta quarta edició del concurs han participat més de 100 botigues dels 17 Eixos comercials de la Fundació Barcelona Comerç i un total de 20 equips cinematogràfics.

Els guanyadors del concurs es van conèixer el passat 20 de gener a una Gala a l'auditori de CaixaForum on es va atorgar el premi absolut del concurs, l'Hermes del Comerç, al curtmetratge "Cortado" de l'equip de l'equip Ozzypiuntur Produccions, rodat al Caribean Coffee Center de l'Eix Comercial Sants-Les Corts.

Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Disseny: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contacte  |  RSS
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat