Translate by Google:  
Fundació Barcelona Comerç
You are at  |  Fundació Barcelona Comerç  |  News Detail

Fundació Barcelona Comerç

News

11.10.2013
Els comerciants acorden la possibilitat d'ampliar horaris

l’estudi realitzat per la UB i encarregat per l’Ajuntament de Barcelona sobre l’efecte de liberització dels horaris comercials a la ciutat, el Patronat de la Fundació Barcelona Comerç, reunit ahir a la nit en convocatòria extraordinària ha acordat:

- La conveniència d’ampliació d’horaris comercials en àrees concretes de la ciutat, pactades prèviament amb l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta ampliació d’horaris es sol·licita únicament per als mesos de juliol i agost. La demanda es fa coneguts els resultats d’aquest estudi i altres, como l’IcoB, on ja es reflectia un increment de vendes en aquests períodes.

- Adequar els festius amb obertura comercial autoritzada a esdeveniments d'amplia repercussió a la ciutat, com el Mobile World Congres.

- Demanar que l’ampliació d’horaris sigui unicament de 10 a 16 h.

Aquestes propostes han estat ratificades pels 16 Eixos Comercials de Barcelona, Patrons de la Fundació Barcelona Comerç: Amics de la Rambla, Barna Centre, Carrer de Sants, Cor d'Horta i Mercat, Cor Eixample, Creu Coberta, Eix Comercial de Gran de Gràcia, Eix Comercial de Sant Gervasi, Eix Comercial del Raval, Eix Maragall, L'Eix de Sant Andreu, Nou Barris Centre Comerç, Sant Antoni Comerç, Sant Martí Eix Comercial, Sants- Les Corts Eix Comercial, Sarrià Eix Comercial.

Aquests 16 Eixos integren a més de 10.000 comerços, donen ocupació a més de 35.000 persones, facturen més de 7.000 milions d’euros i representen a l'entorn del 7% del PIB de la ciutat.

+info

Links:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Design: dommia
Vitrines d´Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Legal notice  |  Sitemap  |  Contact  |  RSS
Web Design
Dommia Soluciones Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfolio: www.dommia.cat