Estàs a  |  Inizio  |  Actualitat  |  Detall noticia

Actualitat

CENTRE VILLE EN MOUVEMENT
17.03.2016
CENTRE VILLE EN MOUVEMENT

Barcelona, 16 març 2016. Durant dos dies, dilluns 14 i dimarts 15 de març, una delegació de l’organització francesa Centre Ville en Mouvement formada per una cinquantena de membres, en la seva majoria alcaldes i càrrecs electes de diverses ciutats del país veí, també de París, han visitat Barcelona per conèixer de més a prop el model de comerç de la ciutat.
Amb la Fundació Barcelona Comerç com amfitrions, l'expedició francesa ha visitat durant aquests dies diversos eixos comercials de la ciutat i s'ha trobat amb responsables de diferents àrees que treballen directament implicats en el comerç de proximitat de la capital catalana.
El director general de Centre Villes en Mouvement, Pierre Creuzet, el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca i el president de Vitrines d'Europe - la Federació de Comerciants més grans d'Europa-, Stefano Bollettinari han valorat molt positivament aquesta trobada en què s'han presentat, entre altres temes, les solucions integrals per als residus al centre de la nostra ciutat i el paper cabdal dels mercats municipals en el comerç i distribució alimentaria a Barcelona, un model, aquest, que va ser molt elogiat pels visitants. Aquestes presentacions van ser dirigides per Alba Galofré, cap de departament de l'empresa municipal Siresa i Jordi Torrades, gerent de l'Institut de Mercats de Barcelona, respectivament.
Un dels punts àlgids de la trobada de la delegació francesa i els comerciants barcelonins va ser el debat convocat per la Fundació Barcelona Comerç al CCCB sobre els nous conceptes del comerç europeu, i en el que van intervenir, el secretari general de Vitrines d'Europe, Salvador Albuixech, el director general de Centre Ville en Mouvement, Pierre Creuzet i altres membres de l'expedició.
Durant aquests dies a Barcelona, a més, la delegació francesa ha estat rebuda, també, pel Regidor d'Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme, Agustí Colom a la Sala de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona amb qui van conversar sobre el comerç de la ciutat i el que representa aquesta activitat econòmica i socialment. La trobada va acabar ahir dimarts, amb una visita a l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau que va oferir Turisme de Barcelona a la delegació francesa.
+info
Àrea de Comunicació –FUNDACIÓ BARCELONA COMERÇ
Susanna Cuadras – Tel. 647365640 - comunicacio@eixosbcn.org

Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Design: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contatto  |  RSS
Web Design
Dommia Soluciones Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfolio: www.dommia.cat