Tradurre per Google:  
Fundació Barcelona Comerç
Estàs a  |  Fundació Barcelona Comerç  |  Detall noticia

Fundació Barcelona Comerç

Actualitat

27.09.2011
BCN Moda al Carrer

La moda mobilitza el comerç de Barcelona i surt al carrer per atreure clients.

Des del dimercres 28 de setembre i fins el 26 d'octubre, comerços de quatre eixos comercials de Barcelona, Sarrià, Cor d'Horta, Sant Antoni Comerç i Cor Eixample van presentar en desfilades a peu de carrer, la moda que es fa i es ven a la Ciutat.

La iniciativa ideada per la Fundació Barcelona Comerç, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Barcelona, pretén dinamitzar la vida comercial de la ciutat i apropar la moda als barcelonins, presentant en primícia les col.leccions que es poden trobar a les botigues de la capital catalana.

la primera de les desfilades de la temporada "tardor-hivern" de BCN Moda al Carrer ha estat el passat 28 de setembre a Sarrià.La passarel.la es fa al mig de la plaça de Sarrià, on s'habilita una passarel.la alçada, un backstage i espai per a que el públic pugui seguir la desfilada còmodament asseguts, tot a l'estil dels grans esdeveniments internacionals on, com en els de Bcn Moda al Carrer, la musica, la llum i escenografia són també part important. El conjunt esdevé una iniciativa única i molt atractiva, tant per al públic que pot accedir a un tipus de desfilada usualment molt restringida, com per als comerciants/ als qui permet mostrar els seus productes en un entorn al que dificilment podrien tenir accés.

Els models que participen a la desfilada són professionals, i tota la roba i complements que mostran estan disponibles a les botigues, de manera immediata.

Després de Sarrià, el eixos Cor d'Horta (15 d'octubre), SAnt Antoni Comerç (21 d'octubre) i Cor Eixample (26 d'octubre davant la Pedrera, van celebrar les seves passarel.les.

Fitxers relacionats:
Pista de Gel {0,01 Mb. Docx}
Pista de Gel {0,01 Mb. Docx}
Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Design: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contatto  |  RSS
Web Design
Dommia Soluciones Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfolio: www.dommia.cat