Traduza por Google:  
Fundació Barcelona Comerç
Estàs a  |  Fundació Barcelona Comerç  |  Detall noticia

Fundació Barcelona Comerç

Actualitat

31.10.2013
Catalunya i País Basc fan front comú davant l'Estat en defensa del model propi comercial

La Generalitat de Catalunya i el Govern Basc fan front comú davant l’Estat en defensa del seu model comercial. El passat 7 d’octubre es va formalitzar la Declaració de Barcelona, un manifest en defensa del model de comerç de proximitat i de l’equilibri de formats que mostra el desacord d’ambdós governs amb la regulació promoguda per l’Estat espanyol. El Secretari General del Departament d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, va presidir la reunió que va comptar amb la presència del Director general de Comerç, Josep Maria Recasens, el Director general del Govern Basc, Jon Zarate i dels representants de les patronals de comerciants i organitzacions empresarials de Catalunya i Euskadi.

La Declaració de Barcelona és un manifest en defensa d’un model de comerç urbà i de proximitat, i en equilibri entre els diferents formats de distribució. També mostra el desacord dels governs català i basc amb l’ordenació comercial dictada per l’Estat espanyol. En aquest sentit, adverteix que la implantació d’un model per part del govern central pot posar en perill el model de model de comerç urbà i la destrucció de llocs de treball, així com provocar la desertització de pobles i ciutats. També assenyala la vulneració de competències i la imposició de lleis inconstitucionals que impedeixen als governs la defensa del model comercial i exercir les seves polítiques en aquesta matèria.

Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Design: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contato  |  RSS
Web Design
Dommia Soluciones Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfolio: www.dommia.cat