Estàs a  |  Inici
Vitrines d'Europe
Benvinguts a Vitrines d'Europe

Benvinguts al Web de Vitrines d’Europe, una Federació de diverses a ssociacions europees del comerç que té com objectiu el desenvolupament i la projecció del comerç , del turisme i de les activitats econòmiques del comerç urbà ; treballem apassionadament per ser el punt de referència per totes les empreses i per tots els stakeholders que lluiten per rellançar la centralització de l’economia urbana, a través la gestió coordinada del comerç urbà i a través d’activitats compartides entre el sector públic i el sector privat.

El nostre objectiu és el desenvolupament econòmic de les nostres empreses així com la qualitat de vida de les ciutats i dels seus habitants; la nostra idea és aquella d’una ciutat europea dinàmica però amable, amb una forta identitat de sòlids valors socials, una ciutat amb ànima.

Les Vitrines d’Europe són una Federació de diverses associacions europees constituïda amb la finalitat de fer arribar col·lectivament la seva veu al conjunt d’institucions comunitàries, estatals, nacionals i locals, com un pas necessari en el camí d’aconseguir cada vegada més l’Europa dels ciutadans, l’Europa de les persones.

Jornades

XII Jornades Europees de Comerç Urbà Barcelona 2014 XII Jornades Europees de Comerç Urbà Barcelona 2014

Parlem de comerç urbà
Data: 19-20 maig 2014
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Barcelona
{ descarregar el programa }
{ descarregar les conclusions }

Qué són les Vitrines?

Les Vitrines d’Europe són una Federació de diverses associacions europees constituïda amb la finalitat de fer arribar col·lectivament la seva veu al conjunt d’institucions comunitàries, estatals, nacionals i locals, com un pas necessari en el camí d’aconseguir que aquesta Europa sigui cada vegada més l’Europa dels ciutadans, l’Europa de les persones.

Els membres fundadors de Vitrines d’Europe són:

  • Ancestor-Confesercenti (Italie)
  • Confederaçao Nacional do Comercio (Portugal)
  • Fundació Barcelona Comerç (Espagne)
  • Vitrines de Belgique (Belgique)

Actualitat

17.10.2016
Assamblea

{ + info }

06.09.2016
terratremol 24 agost

{ + info }

14.06.2016
Trobada del President de Vitrines d'Europe amb et President de la Fundació Barcelona Comerç

. El president de la Fundació Barcelona Comerç Salva Vendrell, i el president des Vitrines d'Europe, Stefano Bollettinari, es van reunir ahir a Barcelona, ​​en presència dels membres del Consell, per enfortir encara més la seva ... { + info }

Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Disseny: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contacte  |  RSS
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat