Estàs a  |  Inici  |  Actualitat  |  Detall noticia

Actualitat

Trobada del President de Vitrines d'Europe amb et President de la Fundació Barcelona Comerç
14.06.2016
Trobada del President de Vitrines d'Europe amb et President de la Fundació Barcelona Comerç

El president de la Fundació Barcelona Comerç Salva Vendrell, i el president des Vitrines d'Europe, Stefano Bollettinari, es van reunir ahir a Barcelona, ​​en presència dels membres del Consell, per enfortir encara més la seva cooperació, tenint en compte que la Fundació Barcelona Comerç és un dels socis més importants de l'Associació Europea i que la secretaria i la seva seu es troban a Barcelona a la oficines de la Fundació..

El president de la Fundació Barcelona Comerç Salva Vendrell i el President d'Vitrines dEurope demanan a prestar especial atenció als països europeus, al comerç a prop de les PIMES, que representen els serveis d'una funció essencial, econòmicsa i socials per a la ciutat, per als seus habitants, per les seves visitants i per a les petites i mitjanes empreses touristes.Aquests representen una part molt important del territori i la seva qualitat de vida. Gairebé 6.2000.000 empreses comercials establertes a Europa, el 93,5% són empreses de menys de 10 agregats comercials (microempreses) un important actiu econòmic i empresarial que és operat i protegit.
Cal intervenir amb urgència amb les normes per a les botigues locals a nivell europeu, amb la finalitat d'alleujar la càrrega fiscal, la burocatie, pistoles de vacances, reduir els costos, disposicions, els serveis, la creació d'empreses i la innovació de l'empresa.
Cal, (insisteixen els dos presidents), assenyalar la funció i l'impacte econòmic del turisme i la cultura a altres activitats econòmiques de la ciutat: el dia a dia de la població resident i els mercats municipals i la contractació dels espais públics com a components essencials de l'empresa local i que són part de la història de la nostra ciutat.

Enllaços:
Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Disseny: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contacte  |  RSS
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat