Traduir amb Google:  
Fundació Barcelona Comerç
Estàs a  |  Fundació Barcelona Comerç  |  Informació Corporativa

Fundació Barcelona Comerç

Informació Corporativa

La FUNDACIÓ BARCELONA COMERÇ, és una entitat sense afany de lucre, l'objecte i finalitats de la qual són promocionar tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç urbà de Barcelona en els ordres social, econòmic i cultural i especialment dels Eixos Comercials.

Qui són els Patrons de la Fundació?

Les agrupacions territorials que, constituïdes com a Eixos comercials a Barcelona, conformen el Patronat de la Fundació Barcelona Comerç. Són 17:

Barna Centre
Carrer de Sants
Cor d'Horta i Mercats
Cor Eixample
Creu Coberta
Gran de Gràcia
Sant Gervasi
El Raval
Maragall
Sant Andreu
La Rambla
Nou Barris Centre Comerç
Sant Antoni Comerç
Sant Martí
Sarrià
Sants Les Corts

Aquests 16 Eixos integren a més de 10.000 comerços, donen ocupació a més de 35.000 persones, facturen més de 7.000 milions d’euros i representen a l’entorn del 7% del PIB de la ciutat.

D’on vé?

Entre els anys 1997 i el 2000, es produeix a la ciutat de Barcelona la consolidació d’un concepte que ja estava latent, però que fins aleshores no s’havia manifestat d’una forma explícita: l’evolució de les agrupacions comercials territorials cap a un nova forma d’estructura col•lectiva, concretada en el nom d’ Eix comercial.

Cap a on va?

Per seguir desenvolupant el cada vegada més intens treball, es va evidenciar la necessitat de crear una figura jurídica de més entitat que pugui recollir, més enllà de les necessitats dels propis Eixos, les necessitats col•lectives del comerç en general. Per això, els membres de la Comissió va decidir plantejar la constitució d’una fundació: La Fundació Privada Barcelona Comerç. La Fundació dona suport a idees i propostes dels propis Eixos i a d’altres persones o entitats a les que el Patronat convida a sumar-se a la iniciativa.

Unions de Classes Moyennes Confesercenti Emilia Romagna Associação Comercial e Industrial de Barcelos Fundació Barcelona Comerç Commerçants de France
© Disseny: dommia
Vitrines d'Europe
C. Ferlandina 25
08001 Barcelona
Tel. +34 934.436.349
Avís Legal  |  Mapa Web  |  Contacte  |  RSS
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat